Lokaal adverteren op NU.nl

Plaats vanaf €50,- een advertentie in je directe omgeving

Al een advertentie gemaakt? Ga naar jouw dashboard om je resultaten te bekijken of om je advertentie te wijzigen of te pauzeren.

In je directe omgeving

Door zelf de gewenste locatie en omringende straal aan te geven (5 km-75 km) kunnen we je advertentie tonen op basis van GPS. Zo kan je heel gericht adverteren in je directe omgeving. De advertentie is vervolgens te zien op o.a. de voorpagina van de NU.nl-app.

Adverteren op basis van postcodes? Maak dan gebruik van de franchise omgeving.

Binnen 3 minuten

Maak gemakkelijk je eigen advertentie in 3 minuten. Je hebt de keuze tussen 3 verschillende advertentie uitingen. Je advertentie maak je zelf door eigen materiaal te uploaden of gebruik te maken van standaard afbeeldingen.

Kies vervolgens of je de bezoeker verwijst naar jouw website, Facebookpagina, telefoonnummer, e-mailadres of route via Google Maps.

Let op: na het maken van je advertentie dient deze nog te worden goedgekeurd door NU.nl. Houd rekening met deze goedkeuringsperiode die vooraf gaat aan livegang van je campagne! Wij hanteren hier minimaal 48 uur voor tijdens werkdagen en kantoortijden.

Bekijk hier de advertentievoorwaarden.

Vanaf €50

Je plaatst je zelfgemaakte advertentie in de NU.nl-app vanaf €50 (excl. btw). De advertentie wordt dan 6.250 keer getoond op de gewenste locatie. De looptijd van de campagne kies je zelf en heeft geen invloed op het gekozen budget. Betalen doe je heel gemakkelijk via iDEAL, creditcard of maandfactuur. De factuur ontvang je vervolgens per e-mail.

Na het afronden van je bestelling wordt je advertentie op werkdagen binnen 48 uur gecontroleerd. Bij goedkeuring staat de advertentie direct live in de NU.nl-app. Indien een exacte startdatum erg belangrijk is voor je campagne (bijvoorbeeld een actie), zorg dan dat je minimaal 5 werkdagen voor aanvang van je campagne je materiaal hebt geüpload.

Meerdere advertenties

In de laatste stap van de tool kun je meerdere advertenties aanmaken door de huidige advertentie te kopiëren. Gebruik het potlood icoontje om wijzigingen aan te brengen in de huidige- of gekopieerde advertenties. Wil je liever opnieuw beginnen? Dit kan door op het prullenbak icoontje te klikken.

"Door op NU.nl te adverteren zien we heel veel jonge gezichten in de winkel komen die we anders niet hadden bereikt."

Carolien Schoone

Mede-eigenaar 'Bloemisterij Harry'

Het adverteren van nu

Zo makkelijk is het!

Voor wie?

Iedere ondernemer kan lokaal adverteren bij NU.nl. Wij vertellen je graag meer in een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op met de afdeling New Business via:

Max Roks – max.roks@nu.nl.

Vragen of hulp nodig?

Kijk dan gerust even bij onze veelgestelde vragen.