Lokaal adverteren op NU.nl

Plaats vanaf €25,- een advertentie in je directe omgeving

Al een advertentie gemaakt? Ga naar jouw dashboard om je resultaten te bekijken of om je advertentie te wijzigen of te pauzeren.

In je directe omgeving

Door zelf de gewenste locatie en omringende straal aan te geven (5 km-75 km) kunnen we je advertentie tonen op basis van GPS. Zo kan je heel gericht adverteren in je directe omgeving. De advertentie is vervolgens te zien op o.a. de voorpagina van de NU.nl-app.

Adverteren op basis van postcodes? Maak dan gebruik van de franchise omgeving.

Binnen 3 minuten

Maak gemakkelijk je eigen advertentie in 3 minuten. Je hebt de keuze tussen 3 verschillende advertentie uitingen. Je advertentie maak je zelf door eigen materiaal te uploaden of gebruik te maken van standaard afbeeldingen.

Maak vervolgens de keuze of je de bezoeker verwijst naar jouw website, Facebookpagina, telefoonnummer, Route via Google Maps of e-mailadres.

Bekijk hier de advertentievoorwaarden.

Vanaf €25

Je plaatst je zelfgemaakte advertentie in de NU.nl-app vanaf €25 (excl. btw). De advertentie wordt dan 12.500 keer getoond op de gewenste locatie. De looptijd van de campagne kies je zelf en heeft geen invloed op het gekozen budget. Betalen doe je heel gemakkelijk via iDEAL, creditcard of maandfactuur. De factuur ontvang je vervolgens per e-mail.

Na het afronden van je bestelling wordt je advertentie binnen 24 uur gecontroleerd. Bij goedkeuring staat de advertentie direct live in de NU.nl-app.

Meerdere advertenties

In de laatste stap van de tool kun je meerdere advertenties aanmaken door de huidige advertentie te kopiëren. Gebruik het potlood icoontje om wijzigingen aan te brengen in de huidige- of gekopieerde advertenties. Wil je liever opnieuw beginnen? Dit kan door op het prullenbak icoontje te klikken.

"Door op NU.nl te adverteren zien we heel veel jonge gezichten in de winkel komen die we anders niet hadden bereikt."

Carolien Schoone

Mede-eigenaar 'Bloemisterij Harry'

Voor wie?

Iedere ondernemer kan lokaal adverteren op NU.nl. Ben jij een franchiser of werk je bij een media- of marketingbureau? Dan hebben we voor jou een op maat gemaakte omgeving ontwikkeld.

Vragen of hulp nodig?

Kijk dan gerust even bij onze veelgestelde vragen.