Knab Prinsjesdag-rekentool

Prinsjesdag is dé uitgelezen kans voor online bank Knab om op in te haken. Want welke gevolgen heeft het nieuwe beleid voor de portemonnee van de Nederlandse bevolking?

85.713

views

25.401

click-outs

Context

Inspelen op het nieuws rondom Prinsjesdag door lezers te informeren en een online tool aan te bieden om te berekenen wat de plannen van de Miljoenennota voor hun portemonnee betekent.

Content

Een gesponsord artikel is cross-device 24 uur lang op de voorpagina of 7 dagen op extensieniveau zichtbaar. Het artikel is native opgemaakt en sluit daardoor naadloos aan op de redactionele berichten.

Het artikel wordt direct na de troonrede gepubliceerd voor maximale impact.

Impact

Door met een gesponsord artikel in te haken op een actueel onderwerp; het in het juiste umfeld (in dit geval de rubriek Economie) te plaatsen; en het op de voorpagina van NU.nl aan te jagen, wordt de boodschap niet alleen relevant gemaakt voor de NU.nl-bezoeker, maar wordt het aantal interacties ook geoptimaliseerd.

De combinatie van de juiste doelgroep, de juiste plaats en het juiste moment leverde het volgende op:

Impressies: 12.348.041
Views: 85.713
Click-outs: 25.401
CTR: 28,58%
Leestijd: 01:35 minuten

"Door onze content te koppelen aan actuele onderwerpen zorgen we voor relevantie. Prinsjesdag of de Open Huizendag zie je natuurlijk al van mijlenver aankomen en daar spelen we slim op in."

Casper Zwart

Content marketeer Knab

Ook met jouw product of dienst inhaken op actualiteiten?