Private lease van SEAT

Waarom zou je een auto kopen, als je hem ook al vanaf 179 euro per maand kan leasen? SEAT liet in een NUshop-aanbieding zien dat autorijden niet duur hoeft te zijn.

16.164

views

5.930

click-outs

Content

Een NUshop-artikel is erg geschikt voor adverteerders die een aanbieding onder de aandacht willen brengen onder een grote groep lezers. In tegenstelling tot een gesponsord artikel, dat een inspirerende en adviserende functie heeft, is een NUshop-aanbieding kort en krachtig en bevat een duidelijke call to action. In dit geval konden de lezers op de website van SEAT achterhalen welke auto’s zij kunnen private leasen voor een aantrekkelijk bedrag.

Context

De NUshop-omgeving kan zowel worden gebruikt voor eenmalige aankopen (producten als loten, keukenapparatuur en scheermesjes) als abonnementen/leasecontracten (telefoon- en energieabonnementen). De succesvolle aanbieding van SEAT laat zien dat private lease ook uitermate geschikt is om aan te bieden in de NUshop.

Impact

Het actiematige karakter van de NUshop-aanbiedingen en het feit dat de deals vaak maar van korte duur zijn, zorgt ervoor dat de lezer de urgentie voelt om de aankoop te doen. Wanneer de deal vervolgens kort en krachtig naar voren komt in de aanbieding en de call to action zo duidelijk mogelijk is, kan de CTR hoog zijn, zoals bij SEAT (36,69%).

Impressies: 12.156.820
Views: 16.164
Click-outs: 5930
CTR: 36,69%
Leestijd: 00:01:06 minuten