Samsung’s QLED TV

Samsung brengt de tv van de toekomst, de QLED TV. Een strak en stijlvol design, waardoor televisie een serieuze aanwinst is voor elke woonkamer. Op NU.nl werden alle bijzondere features van de QLED TV onder de loep genomen.

9733

views

2718

click-outs

Context

De informatie over de nieuwe Samsung QLED TV was te vinden in het Tech-umfeld van NU.nl. Hierdoor is de juiste content geleverd aan de juiste doelgroep: NU.nl-gebruikers die geïnteresseerd zijn in de nieuwste technologische foefjes van televisieschermen.

Content

Van het verfijnde design tot de extreme helderheid van het beeld: alle kenmerken van de QLED TV zijn onder de aandacht gebracht. Het gesponsorde artikel had een inspirerende functie en stelde de NU.nl-gebruiker tegelijkertijd op de hoogte van de nieuwste technologie op het gebied van televisie.

Impact

Door het gesponsorde artikel een week lang in het juiste umfeld te plaatsen, trek je een kwalitatief publiek aan. Dit kan resulteren in een groot aantal interacties, een hoge gemiddelde leestijd en veel click-outs naar de website van de adverteerder.

Impressies: 461.233
Views: 9733
Click-outs: 2718 (27,93%)
Leestijd: 01:50 minuten

‘'Voor nieuwe producten van Samsung willen wij in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk geïnteresseerden bereiken. Het Tech-umfeld van NU.nl is daarvoor het juiste platform en dit leverde ons een zeer goed resultaat op.’'

Caroline Roeland - Teengs

Marketing communicatie manager

Ook native adverteren in het juiste umfeld?