Shoeby: de mom jeans

De mom jeans, je ziet hem overal. Maar hoe kun je deze broek eigenlijk het beste combineren? Shoeby’s personal shopper Kiki liet in een video op NU.nl drie makkelijke looks zien.

5508

views

1121

videostreams

Context

Een gesponsord artikel over modetrends en kledingtips past perfect binnen het Lifestyle-umfeld van NU.nl. Hier bereikte het zeven dagen lang de beoogde doelgroep.

Content

 In de video van het gesponsorde artikel, die een adviserende functie heeft, laat personal shopper Kiki met drie looks zien hoe je de mom jeans kan combineren. In de tekst krijgt de lezer antwoord op een hoop vragen. Is de mom jeans eigenlijk altijd wel zo populair geweest? En welke modellen hebben we nog meer voorbij zien komen de afgelopen jaren?

Impact

Een video in een gesponsord artikel kan een hoog aantal videostreams opleveren, mits het waarde toevoegt en geen herhaling is van de tekst. Ook ontstaat hierdoor de mogelijkheid tot een hoog uitkijkpercentage.

Impressies: 250.612
Views: 5508
Videostreams: 1121
Uitkijkpercentage: 54%
Leestijd: 00:50 minuten

''Wij wilden graag laten zien dat Shoeby meer is dan een kledingmerk. Onze personal shoppers spelen een grote rol en adviseren de klanten bij het vinden van unieke looks met de laatste trends. Dit hebben we ook terug laten komen in de video over de mom jeans. Zo konden we een grote groep vrouwen bereiken en hopelijk inspireren.''

Janneke Schoenmakers

Marketing Manager

Ook jouw boodschap overbrengen in een commerciële video?